Duminică 17.12.2017, în Aula “Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei, echipa Casei Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti a onorat invitaţia Prof. Dr. Mihai Aurel, Preot Vicar Eparhial de a participa la Concertul Tradiţional de Colinde “RĂSĂRITUL CEL DE SUS”.

Programul de colinde a fost susţinut de către Corul Seminarului Teologic Ortodox din Bucureşti şi Grupul Psaltic “TRONOS” al Catedralei Patriarhale, la concert fiind prezent Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, ocazie cu care, pe lângă bucuria de a audia într-o interpretare de înaltă ţinută muzica tradiţională, Preafericitul Părinte Daniel a rostit cuvinte de binecuvântare şi a explicat auditoriului semnificaţia teologică a mesajelor conţinute în colinde.

Mulţumim pentru invitaţia de participare şi felicităm elevii, studenţii şi preacuvioşii preoţi care au făcut ca seara de 17 decembrie să fie o seară specială!


Ne bucurăm că putem împărtăşi bucuria colindelor audiate cu dumneavoastră, invitându-vă la galeria multimedia. Vizionare și audiție plăcute!

Echipa CCD-Bucureşti