Vă invităm să participați la atelierele Educație prin film documentar, din cadrul proiectului cu același nume realizat împreună cu Asociația One World Romania, care va avea loc vineri, 29 martie 2019, în intervalul orar 11,00-13,00 la sediul Casei Corpului Didactic București.
Pornind de la filme documentare despre istoria recentă, pe subiecte sociale sau culturale legate de drepturile omului, atelierele pentru profesori prezintă modalitățile de integrare a filmului în orele de curs, conform curriculumului școlar. Acest mediu stimulează o implicare activă a elevilor, oferindu-le o viziune dinamică asupra realității care îi înconjoară.
Atelierele sunt susținute de specialiști în educație, însoțiți de invitați cu experiență în subiectul filmului care provin din societatea civilă sau din mediul academic și oferă o imagine completă asupra subiectelor tratate de film, facând referire atât la personajele și evenimentele infățișate cât și la perspectiva folosită de regizor.
Pentru înscrieri, accesați site-ul CCD Bucuresti, www.ccd-bucuresti.org
Formular de înscriere online: https://goo.gl/forms/0cppupMvcBI3KbQu2

Important: înscrierile se fac doar online!
Pentru informații suplimentare: Teodora Păun, profesor metodist CCD Bucuresti Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.